06-11857214 maarten@energizeme.nl

3 x gratis lezing: ademhaling, slim hardlopen & 5kg kwijt

door | sep 10, 2019

Het is juni 2019.

 

Ik heb net de knoop doorgehakt en ik begin voor mijzelf. In mijn omgeving ben ik al contacten aan het bellen en mailen.

 

Ik zoek namelijk naar leuke en waardevolle samenwerkingen.

 

Een naam staat meteen bovenaan de lijst: Mark van Straten. Hij is eigenaar van Fysio van Straten en ik ken hem een (heel klein) beetje van mijn werkzaamheden bij de voetbalclub SV Laren ’99. Ik was daar voorzitter van de technische commissie en Mark verzorgt de fysio op de club. Dat klikte prima.

 

Nu bellen we om een andere samenwerking op te zetten. Mark heeft een prachtige en professionele fysiotherapiepraktijk neergezet in hartje Laren. Het ondernemersschap spat er vanaf en hij wil graag helpen. Na 1 kop koffie zijn we eruit.

 

Mark heeft een kantoor en ik bied diensten aan die nieuw zijn voor Fysio Van Straten. Een mooie combinatie en nog steeds die klik.

 

Om die samenwerking te vieren gaan we de komende maanden 3x een gratis lezing aanbieden:

 

1. Ademhaling – grip op stress (17 oktober, 2019, 20.00 uur)

 

Echt ontspannen
Een ademfrequentie van 6-8 per minuut in rust is genoeg. Adem jij vaker? Dan kun je met een korte, simpele ademhalingsoefening bakken energie terugwinnen. Daarnaast kan het helpen bij verschillende klachten:
 
– Hoofdpijn
– Vermoeiheid
– Pijn in schouder/ nek
– Gevoel van gejaagdheid
– Concentratie problemen
– Slaapproblemen
 
Tijdens deze lezing vertel ik -Maarten de Jong van EnergizeMe- er alles over.

2. Slim hardlopen (14 november, 2019, 20.00 uur)

 

Slim sporten

Loop jij al hard, maar ben je toch vaak moe? Dan loop je waarschijnlijk niet slim. Met 2-3x per week gevarieerd hardlopen voorkom je vermoeidheid en heb je geen energiedip meer.
 
Of wil jij graag eens een halve of hele marathon lopen, maar dan zonder die ellenlange duurlopen vooraf? Dat kan!
 
Tijdens deze lezing vertel ik -Maarten de Jong van EnergizeMe- er alles over.
 

3. Lezing: 5kg kwijt (9 januari, 2020, 20.00 uur)

Iets verstandiger eten

Heb jij vaak energiedips gedurende de dag? Of ben jij een paar kilo te zwaar? Dan kun je door wat kleine aanpassingen in je eetpatroon je werkdag een stuk effectiever maken en wat kilo’s kwijtraken.
 
Geen dieet, gewoon logisch verstand. Zo begin je het nieuwe jaar fris en fruitig (letterlijk).
 
Als bonus garandeer ik je meer concentratie tijdens werkdagen en betere slaap.
 
Tijdens deze lezing vertel ik -Maarten de Jong van EnergizeMe- hier alles over.

Deelnemen?

 

 
De lezingen vinden plaats in de praktijk van Fysio Van Straten op de Heideveldweg 12 te Laren (NH).
 
Wil jij deelnemen aan een of meer van deze GRATIS lezingen? Mail dan naar maarten@energizeme.nl en geef duidelijk aan om welke lezing het gaat :-). Er is beperkt plek, dus meld je snel aan.
Ik hoop je bij 1 van deze lezingen te zien!
    Maarten de Jong

Maarten de Jong

Ik ben Maarten de Jong (39). Oprichter en Chief Energy Officer bij EnergizeMe. Ik help jou aan effectievere werkdagen, meer energie, meer focus, betere slaap en/of aan wat gewichtsverlies. Hoe? Met ademhalingsoefeningen, slim sporten en/ of iets verstandiger eten. Ik ben ademcoach, sportvoedingsadviseur en expert in duursport. Maar ik ben geen ‘gezondheidsfreak’. Ik ben dol op Leffe Blond. En chocolade M&M’s zijn mijn favoriet bij de koffie. Ik heb ook écht weleens stress. Juist daarom probeer ik fit te blijven. Want met een fit lijf en een scherp brein is alles wat je doet veel leuker. Je werkdagen zijn effectiever, je kunt je beter concentreren en je hebt meer energie. Ook ná een lange werkdag en in het weekend.

Corona-schaamte en een knuffel (op afstand)

Corona-schaamte en een knuffel (op afstand)

Maandag 16 maart   Ik zit thuis.   Op zolder achter mijn laptop. Dat is op zich niet zo bijzonder, want ik werk vaak vanuit huis. Toch is het nu wel bijzonder.   Bijzonder gek.   Beneden speelt mijn dochter van vier. Eigenlijk had ze op school...

Waarom ben ik altijd zo moe na mijn werk?

Waarom ben ik altijd zo moe na mijn werk?

Paul ziet er moe uit. Hij zit al aan een kop koffie in de wachtkamer.   Als hij mij de trap af ziet komen probeert hij een glimlach op zijn gezicht te toveren.   Zijn mond laat een glimlach zien. Zijn ogen zeggen iets anders. Ik ken Paul al jaren. Ik zie hem...

Wat is mediteren en hoe doe je dat?

Wat is mediteren en hoe doe je dat?

Mediteren. Ik heb het lang geassocieerd met religie, zweverige hum-sessies en goeroes met grijze baarden.   Waar ik die beeldvorming precies vandaan heb weet ik niet (misschien uit foto's zoals hierboven ;-)), maar het klopt niet.   Ademhalingsoefeningen...

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Kaft e-book 28 tips voor effectieve werkdagen

Wil jij energiekere en effectievere werkdagen?

Download dan hier mijn gratis e-book: 28 tips voor een effectieve werkdag.

Dagen vol energie en concentratie. Ook na het werk en in het weekend.

Je e-book ontvang je in je mailbox. Let op, misschien komt hij in je spam terecht. Je bent ook ingeschreven voor de nieuwsbrief van EnergizeMe. Liever niet? Dan kun je altijd weer uitschrijven onderaan de mails.

Share This